Crpke

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (9)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

SCALA

Grundfos SCALA je potpuno integrirani, samousisni, kompaktni uređaj za povišenje tlaka u kućanstvu, izrađen za povišenje tlaka u kućama i stanovima sa jednom ili dvije obitelji.

MQ

Samousisne višestupanjske centrifugalne crpke

COMFORT

Crpke za vruću vodu za domaćinstva

TP, TPE

Jednostupanjske in-line crpke, spiralna crpka s linijskim usisnim i izlaznim priključcima identičnog promjera. Crpka je opremljena ventilatorom hlađenim sinkronim motorom s trajnim magnetom. Motori dolaze bez i sa frekvencijskim pretvaračem i PI regulatorom u priključnoj kutiji motora. To omogućuje kontinuirano promjenjivu regulaciju brzine motora, a što omogućava prilagodbu radnih karakteristika zadanim zahtjevima.

MAGNA

Cirkulacijske crpke s elektronskom regulacijom. Dolaze samo kao monofazne varijante u izvedbama MAGNA 1 i MAGNA 3 te duplex izvedbama (dupla crpka).

ALPHA

Cirkulacijske crpke za domaćinstvo. Dolaze samo kao monofazne varijante u izvedbama ALPHA SOLAR, ALPHA 1L, ALPHA 2, ALPHA 3

VCV

Vertikalne višestepene crpke, namijenjene za čiste hladne ili vruće vode. Upotrebaljvaju se za opskrbu kućanstva ili manjih naselja, pretakanje tehnološke vode (kemijski neutralan medij koji ne sadrži abrazivne čestice i viskoznost sličnu vodi), sisteme za navodnjavanje, hidrantske mreže itd.

VC

Horizontalne višestepene crpke, namijenjene za čiste hladne ili vruće vode. Upotrebaljvaju se za opskrbu kućanstva ili manjih naselja, pretakanje tehnološke vode (kemijski neutralan medij koji ne sadrži abrazivne čestice i viskoznost sličnu vodi), sisteme za navodnjavanje, hidrantske mreže itd.

VC(E) 55

Male horizontalne “”peterostepene”” crpke, namijenjene za čistu vodu. Upotrebaljvaju se za manja kućanstva, zalijevanje vrtova, hidroforske sustave itd. Monofazna i trofazna varijanta.

HYDROFRESH

HYDROFRESH hidroforski sustavi su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Sustav je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima. Kapaciteti posuda 5l, 20l, 60l (cilindrične, sferične posude)

PLURIJET

PLURIJET crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.

JSW

JSW crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.