Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

WPL 47/57 TREND

Za postizanje većih snaga grijanja, kao što je slučaj u stambenim ili poslovnim zgradama, WPL 47/57 raspolaže potrebnim energetskim rezervama. S priključenim kaskadama snaga se pridodaje na postojeću i može se precizno prilagoditi svakoj zgradi. Toplinska crpka WPL 47/57 dizajnirana za vanjsko postavljanje pruža sve mogućnosti. Preko npr. podesivog upravitelja toplinske crpke može se kombinirati s drugim proizvođačima topline.

WPL 33 HT PLUS

WPL 33 HT je posebno dizajnirana za moderniziranja. Njezina vrlo moćna tehnika i pri minus stupnjevima postiže visoke temperature polaznog voda koje su još potrebne za radijatore – i to zahvaljujući modernoj tehnologiji invertera s visokom energetskom učinkovitošću. Da bi se uvijek optimalno mogla prilagoditi najrazličitijim zahtjevima, WPL 33 HT je dizajnirana kao iznimno fleksibilna. Može se postaviti u unutarnjem i vanjskom području, a može se kombinirati i s drugim proizvođačima topline.

WPL E/cool PLUS

Robusna crpka WPL E/cool dokazuje se u gotovo svakoj zgradi i pri gotovo svakoj vrsti korištenja. Čak i pri temperaturama od – 20 °C postiže temperature polaznog voda od + 60 °C. Odlična i za uporabu u renoviranim starim zgradama. Uz njezine gotovo bezgranične mogućnosti primjene dolazi još i mogućnost kaskadiranja. U većim zgradama ili manjim komercijalnim prostorima snaga se s dodatnim toplinskim crpkama WPL E/cool može lagano povećavati uključivanjem kaskada. U varijanti WPL cool ova toplinska crpka dodatno raspolaže funkcijom hlađenja. S modulom provođenja zraka WPIC sve varijante crpke WPL E/cool mogu se postaviti i u unutarnjem području

HPA-O CS PLUS

Serija HPA-O Plus postavlja mjerila u početnoj cjenovnoj kategoriji kad je riječ o novoizgrađenim jednoobiteljskim kućama. Zahvaljujući minimalnoj buci pri radu može se koristiti i kod guste naseljenosti. Moderna tehnologija invertera osigurava visoku učinkovitost. Visoka temperatura polaznog voda u svakom trenutku jamči odličnu opskrbu toplom vodom dok opcijska funkcija hlađenja tijekom vrućih dana stvara ugodnu atmosferu u stambenom prostoru. Kompleti obuhvaćaju sve od potpunih sustavnih rješenja do fleksibilnih mogućnosti oblikovanja u kombinaciji s proizvoljnim međuspremnicima i spremnicima tople vode iz tvrtke STIEBEL ELTRON. Veliki dio potrebne sustavne tehnike već je integriran. Tako je moguća brza i čista instalacija s uštedom prostora.

WPL 09/17 ICS/IKCS classic PLUS

S toplinskom crpkom WPL ICS/IKCS classic koja je dizajnirana za unutarnje postavljanje STIEBEL ELTRON pruža elegantno, ali i učinkovito sustavno rješenje za područje novogradnje. Zahvaljujući varijabilnom vođenju zraka i zračnim crijevima izrađenim po mjeri može se brzo i jednostavno priključiti gotovo svugdje. Zahvaljujući odličnoj zvučnoj izolaciji provođenja zraka iz toplinske crpke se čak i kod guste naseljenosti jedva nešto može čuti. U načinu rada Silent Mode toplinska crpka WPL ICS/IKCS classic radi čak još i tiše.

WPL 19/24 I(K) PREMIUM

Kod modernizacije s WPL 19/24 I(K) zahvaljujući tehnici invertera postižu se prvoklasne razine učinkovitosti. Kombinirano međuubrizgavanje pare / vlažne pare čak i pri dvoznamenkastim minus stupnjevima tijekom cijele godine dodatno omogućuje visoku temperaturu sustava. Time se jamči velika udobnost pri korištenju tople vode. WPL 19/24 I(K) za unutarnje postavljanje odlično ispunjava zahtjeve moderniziranih jednoobiteljskih i dvoobiteljskih kuća. Unutarnje postavljanje sa zvučno izoliranim zračnim crijevima omogućuje rad čak i kod guste naseljenosti.

WPL 19/24 A PREMIUM

WPL 19/24 A je također za vanjsko postavljanje gdje ova toplinska crpka zrak/voda osvaja svojom učinkovitošću i radnim učinkom. Za renoviranja je pogodna visoka temperatura polaznog voda koja jamči i odličnu opskrbu toplom vodom. Crpka WPL 19/24 A optimirana je za slobodno postavljanje u vanjskom području. Prednosti su osim toga i niska razina buke te mogućnost snižavanja buke pri radu u načinu rada Silent Mode, primjerice tijekom noći.

HPA-O S/CS/C PREMIUM

Toplinska crpka zrak/voda HPA-O Premium koja je dizajnirana za vanjsku primjenu i pri temperaturama koje su znatno ispod točke zamrzavanja još uvijek ima prvoklasnu učinkovitost. Visoke temperature polaznog voda omogućuju korištenje klasičnih radijatora. Upravo pri vanjskom postavljanju mala buka pri radu – posebice kad je riječ o susjedstvu – od presudnog je značaja. Što je rad toplinske crpke tiši, to udaljenost do sljedeće stambene zgrade može biti manja. Za zagrijavanje i hlađenje većih stambenih površina po potrebi se može postaviti kaskada s najviše šest toplinskih crpki.