Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

PHB TREND

PHB je povoljno rješenje za opskrbu toplom vodom s dokazanom kvalitetom tvrtke STIEBEL ELTRON. Temperaturom tople vode hidraulički se upravlja u skladu s količinom protoka. Na raspolaganju su četiri razine snage. Potrebna temperatura postiže se miješanjem hladne vode na slavini. PHB je zahvaljujući sustavu grijanja s neizoliranim žicama prikladan gotovo za sve kvalitete vode – kako za meku tako i za tvrdu.

PEG TREND

Uređaj PEG opremljen je dvorazinskim predbiranjem temperature kojim se jednostavno rukuje. Elektroničko upravljanje osigurava održavanje željene temperature – za svakodnevni komfor i užitak. PEG je idealan osnovni model uređaja za sve koji žele profitirati od maksimalne kvalitete izrade i opsežnog iskustva tvrtke STIEBEL ELTRON. Izvrstan izbor za sve koji si jednostavno žele toplu vodu.

PEY PLUS

Protočni grijač PEY ima osnovne funkcije koje očekujete od uređaja s elektroničkom regulacijom. S okretnim gumbom brzo i fleksibilno možete namještati željenu temperaturu pomoću analogne temperaturne ljestvice. Kod elektroničke regulacije temperatura vode stalno se kontrolira. Zahvaljujući tome variranja temperature i dugotrajno zagrijavanje vode pripadaju prošlosti. Osim toga osigurava na stupanj precizno namještenu željenu temperaturu do postizanja maksimalne snage. Tako tuširanje svaki put postaje pravo zadovoljstvo.

PEO PLUS

PEO protočni grijač ima veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem tako da se potrebna temperatura uvijek može lako očitati. Osim toga elektronička regulacija pruža izvanredan komfor pri tuširanju i veliku učinkovitost. Pri temperaturama iznad 43 °C boja dvobojnog LCD zaslona s pozadinskim osvjetljenjem mijenja se iz plave u crvenu i time se prikazuje opasnost od oparina.

PER PREMIUM

Protočni grijač PER 18/21/24 u svakom trenutku isporučuje toplu vodu s točno odgovarajućom temperaturom. Potpuno elektronička regulacija kompenzira, osim toga, sve vanjske utjecaje tako da se željena temperatura istjecanja stalno održava. Izvrsna svojstva pružaju optimalan komfor. Digitalni višefunkcijski zaslon prikazuje namještenu željenu temperaturu. Dodatno se mogu pozivati druge funkcije komfora i sigurnosne funkcije. Pomoću dvije tipke za memoriranje individualno utvrđene temperature mogu se brzo i izravno birati.

HDB-E Si TREND

Uređaj HDB-E Si povoljno je rješenje za pripremu tople vode s poznatom kvalitetom iz tvrtke STIEBEL ELTRON. Temperatura tople vode tvornički je namještena na konstantnih 55 °C. Individualna željena temperatura pritom se postiže miješanjem hladne vode izravno na slavini. HDB-E Si je zahvaljujući sustavu grijanja s neizoliranim žicama prikladan za sve vrste vode – kako za meku tako i za tvrdu. S tehnologijom 2i idealan je i kao zamjena za protočne grijače s hidrauličkim upravljanjem.

DHB-E LCD PLUS

Kod uređaja DHB-E LCD s tehnologijom 3i temperatura vode kontinuirano se elektronički regulira preko tri senzora. Tako variranja temperature pripadaju prošlosti i zajamčene su na stupanj namještene željene temperature do maksimalne snage – za doživljaj ugodnosti pri tuširanju. Zahvaljujući LC zaslonu kod komfornog protočnog grijača DHB-E LCD namještanje temperature precizno na stupanj ne predstavlja više nikakav problem. Preko okretnog birača imate izravan pristup željenoj temperaturi te brzo i kontinuirano možete je namjestiti od 20 °C do 60 °C.

DEL Plus

Niti jedan drugi protočni grijač s tehnologijom 3i ne raspolaže tako bogatom opremom kao DEL Plus. S višefunkcijskim zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem, memorijom za temperature, zaštitom za djecu i načinom rada ECO on pruža komfor najboljeg u klasi. S načinom rada ECO, koji štedi energiju i vodu, može se ograničiti maksimalna količina protoka uređaja DEL Plus tako da je i pri niskim temperaturama dotjecanja moguća konstantna temperatura tople vode. Zahvaljujući bežičnom daljinskom upravljanju FFB 4 (komplet) EU protočnim grijačem se po potrebi sasvim jednostavno može rukovati i iz daljine.

DHE PREMIUM

DHE Potpuno elektronički protočni grijač DHE daje toplu vodu točno s temperaturom koju ste namjestili i to uvijek. Tehnologija 4i pritom jamči izjednačenje svih utjecaja koji bi mogli promijeniti temperaturu izlazne vode. Tako možete uživati u maksimalnom komforu pri tuširanju, čak i ako na umivaoniku pored tuša netko pere ruke. Zahvaljujući posebnom osjećaju pri dodiru okretnog regulatora rukovanje uređajem je iznimno jednostavno: Namještanje i reguliranje uspijeva intuitivno i vrlo brzo. Osvijetljeni višefunkcijski zaslon prikazuje jasno i pregledno namještenu temperaturu vode, ECO stupanj i aktualnu potrošnju snage. Potrošnja energije, količina protoka, vrijeme, prikaz statusa i servisiranja mogu se očitati u donjem području.