Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

SAR

Gotova precrpna stanica za drenažne/prljave/fekalne vode Precrpne stanice koje su pogodne za domaćinstva i zgradarstvo. Kapciteta 40l, 100l, 250l i 550l (550l -> 2x crpka + kontrolni ormar)

VXC 4

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu i industriji gdje su čestice u vodi do Ø100mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

VX 40-65

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu i industriji gdje su čestice u vodi do Ø65mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

Tritus

Potopna crpka za fekalne vode. Pogodna za korištenje u domaćinstvima za pražnjenje sabirnih jama fekalnih voda.

VXC

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø70mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

FCE/FC

Potopne crpke se upotrebljavaju za crpljenje kućnih i industrijskih prljavih voda te svih otpadnih voda u kojima nema tvrdih čestica. Dolaze u monofaznoj i trofaznoj varijanti.

SEG

Potopna crpka za fekalne vode Jednostupanjska, centrifugalna crpka s horizontalnim ispustima, posebno dizajnirana za podizanje i pumpanje otpadnih voda koje sadrže ispuste iz zahoda. Crpka je opremljena sa sustavom za mljevenje koji melje krute sastojke na manje dijelove tako da se mogu provesti kroz cijevi relativno malog promjera. Površina crpke je glatka kako bi se spriječilo nakupljanje prljavštine i nečistoća na crpku. Stezaljka napravljana od nehrđajućeg čelika otpornog na koroziju učvršćuje motor na kućište crpke i omogućuje jednostavno servisiranje crpke. Za održavanje maksimalne efikasnosti crpke tijekom cijelog radnog vijeka, sustav SmartTrim omogućava jednostavno podešavanje udaljenosti impelera.

SL1/SLV

Potopna crpka za prljave i fekalne vode. Jednostupanjska, centrifugalna crpka dizajnirana za podizanje i pumpanje otpadnih voda, procesnih voda i ne-prerađenih kanalizacija. Crpka je dizajnirana za rad s prekidom i stalan rad u potopljenim ugrađivanjima. Učinkoviti Supervortex impeler osigurava prolaz dugih vlakana i krutih tvari do 100 mm i pogodan je za otpadne vode sa udjelom suhih tvari do 5 %. Jedinstveni sustav spajanja pomoću spojnice od nehrđajućeg čelika omogućuje jednostavno i brzo rastavljanje crpke od motora za potrebe servisa i pregleda. Nikakav poseban alat nije potreban. Priključak na cjevovod putem DIN prirubnica.

VX

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø50mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

Unilift AP

Potopna crpka za crpljenje sivih otpadnih voda Vertikalna potopna crpka od nehrđajućeg čelika s integriranim potopnim 1-faznim/3-faznim motorom. Crpka je opremljena usisnim cjedilom i ručkom za nošenje, a isporučuje se sa 5 m/10 m električnog kabela i sa prekidačem razine za automatsko pokretanje i zaustavljanje. Impeler je VORTEX impeler za slobodan prolaz do 50 mm pogodan za crpljenje površinske vode, podzemne vode i slično. Crpka ima dvostruku brtvu vratila i međukomoru za ulje već napunjenu s netoksičnim specijalnim uljem. Motor ima izolaciju klase F sa zaštitom od toplinskog preopterećenja i ima dugotrajne, duboko užljebljene i trajno podmazane kuglične ležajeve. Crpka ima R 2″” potisni priključak i spremna je za instaliranje ili kao samostojeća ili na samopriključni sustav.