Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

SAR

Gotova precrpna stanica za drenažne/prljave/fekalne vode Precrpne stanice koje su pogodne za domaćinstva i zgradarstvo. Kapciteta 40l, 100l, 250l i 550l (550l -> 2x crpka + kontrolni ormar)

MC 4

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu i industriji gdje su čestice u vodi do Ø55mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

VXC 4

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu i industriji gdje su čestice u vodi do Ø100mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

BC 35

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu i industriji gdje su čestice u vodi do Ø35mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

VX 40-65

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu i industriji gdje su čestice u vodi do Ø65mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

VXC

Potopna crpka za otpadne/fekalne vode Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø70mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

SL1/SLV

Potopna crpka za prljave i fekalne vode. Jednostupanjska, centrifugalna crpka dizajnirana za podizanje i pumpanje otpadnih voda, procesnih voda i ne-prerađenih kanalizacija. Crpka je dizajnirana za rad s prekidom i stalan rad u potopljenim ugrađivanjima. Učinkoviti Supervortex impeler osigurava prolaz dugih vlakana i krutih tvari do 100 mm i pogodan je za otpadne vode sa udjelom suhih tvari do 5 %. Jedinstveni sustav spajanja pomoću spojnice od nehrđajućeg čelika omogućuje jednostavno i brzo rastavljanje crpke od motora za potrebe servisa i pregleda. Nikakav poseban alat nije potreban. Priključak na cjevovod putem DIN prirubnica.

MC

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø70mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih i prljavih voda.

ZX

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø40mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih i prljavih voda. Mogućnost pražnjenja do 50mm iznad razine tla.

BC

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø50mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih i prljavih voda.

VX

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø50mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

VCGE, VCG

Potopne crpke koje se koriste u građevinarstvu za crpljenje vode iz građevinskih jama, podruma i rovova. Upotrebljavaju se i za crpljenje vode iz poplavljenih prostorija i terena. Primjerene za crpljenje prljave vode, koja sadrži mulj i tvrde čestice do 8mm. Dolaze u monofaznoj i trofaznoj varijanti.