Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

SCALA

Grundfos SCALA je potpuno integrirani, samousisni, kompaktni uređaj za povišenje tlaka u kućanstvu, izrađen za povišenje tlaka u kućama i stanovima sa jednom ili dvije obitelji.

MQ

Samousisne višestupanjske centrifugalne crpke

VCV

Vertikalne višestepene crpke, namijenjene za čiste hladne ili vruće vode. Upotrebaljvaju se za opskrbu kućanstva ili manjih naselja, pretakanje tehnološke vode (kemijski neutralan medij koji ne sadrži abrazivne čestice i viskoznost sličnu vodi), sisteme za navodnjavanje, hidrantske mreže itd.

VC

Horizontalne višestepene crpke, namijenjene za čiste hladne ili vruće vode. Upotrebaljvaju se za opskrbu kućanstva ili manjih naselja, pretakanje tehnološke vode (kemijski neutralan medij koji ne sadrži abrazivne čestice i viskoznost sličnu vodi), sisteme za navodnjavanje, hidrantske mreže itd.

VC(E) 55

Male horizontalne “”peterostepene”” crpke, namijenjene za čistu vodu. Upotrebaljvaju se za manja kućanstva, zalijevanje vrtova, hidroforske sustave itd. Monofazna i trofazna varijanta.

HYDROFRESH

HYDROFRESH hidroforski sustavi su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Sustav je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima. Kapaciteti posuda 5l, 20l, 60l (cilindrične, sferične posude)

PLURIJET

PLURIJET crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.

JSW

JSW crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.

JCR

JCR crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.

PQ

PQ crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.

PK

PK crpke su pogodne za pumpanje čiste vode i kemijski ne agresivnih tekućina. Crpka je dizajnirana tako da može crpiti vodu i kad je prisutna manja količina zraka. Pouzdane, lagane, ekonomične i za uporabu jednostavne što ih čini prikladnima za hidroforske sisteme u kućanstvima, za navodnjavanje vrtova te u kombinaciji sa manjim tlačnim posudama. Crpke moraju biti u zatvorenom prostoru odnosno ne izlagane vanjskim utjecajima.

CR, CRE, CRI, CRIE, CRN, CRNE, CRT, CRTE

Vertikalne višestupanjske in-line crpke (ulaz/izlaz u istoj ravnini). Varijante od nehrđajučeg čelika, titana, sa/bez frekventnog pretvarača.