Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

PC

Pogodna je za distribuciju čiste vode u bunarima ili bušotinama. Ugrađeni nepovratni ventil i usisna košara. Kao rezultat svoje efikasnosti i pouzdanosti, pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Dolazi samo kao trofazna varijanta.

6SR

Pogodna je za distribuciju čiste vode sa maksimalnim sadržajem pijeska do 150g/m3. Kao rezultat svoje efikasnosti i pouzdanosti, pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Tvornički dolazi sa 4m kabla. Trofazna varijanta. Mogućnosti horizontalne montaže uz pribor.

4SR

Pogodna je za distribuciju čiste vode sa maksimalnim sadržajem pijeska do 150g/m3. Kao rezultat svoje efikasnosti i pouzdanosti, pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Tvornički dolazi sa 1.5m do 3.5m kabla ovisno o jačini motora. Monofazna/trofazna varijanta. Mogućnosti horizontalne montaže uz pribor.

UP

Novi konceptni raspon višestupanjskih potopnih crpki čiji dizajn jamči još bolju pouzdanost zahvaljujući inovativnim tehničkim rješenjima koji sprečavaju blokadu crpke nakon duge neaktivnosti. Pogodna je za distribuciju čiste vode sa maksimalnim sadržajem pijeska do 150g/m3. Kao rezultat svoje efikasnosti i pouzdanosti, pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Tvornički dolazi sa 20m kabla. Monofazna/trofazna varijanta, sa i bez plovne sklopke. Mogućnosti horizontalne montaže uz pribor.

SP

Potopna crpka, pogodna za dizanje čiste vode. Može biti ugrađena okomito ili vodoravno. Sve čelične komponente napravljene su od nehrđajućeg čelika, EN 1.4301 (AISI 304), koji osigurava visoku otpornost na koroziju. Ova crpka sadrži odobrenje za vodu za piće. Crpka je opremljena motorom sa pješčanim štitom, mehaničkom brtvom vratila, vodom podmazivanim kliznim ležajevima i dijagramom kompenzacije volumena. Motor je potopni s dobrom mehaničkom stabilnošću i visoke efikasnosti. Pogodan za temperature do 40 °C. Motor nije opremljen sa senzorom temperature. Ako je potrebno nadziranje temperature, može se ugraditi senzor Pt1000.

SB, SBA

Grundfos SB je potopna pumpa dizajnirana za crpljenje čiste vode za primjenu u kućanstvu i kišnicu. Nečujna je kad je uronjena i stoga je bešumna alternativa površinskim pumpama. Crpka je izrađena od visokokvalitetnih kompozitnih i inox materijala koji su otporni na koroziju. SB crpke su opremljene napojnim kabelom od 15 m, a maksimalna dubina instalacije je 10 m ispod razine vode, s temperaturom tekućine u rasponu od 0 ° C do 40 ° C. SB je idealan za rad u bazenima ili spremnicima za tlo, jer lako sprječava ulazak krutih čestica u pumpu. Maksimalna veličina čestica je 1 mm. Crpka dolazi sa i bez plovne sklopke, koji korisniku pruža praktično iskustvo s automatskim pokretanjem / zaustavljanjem rada crpke i osigurava zaštitu od rada na suho. Jednofazni model je učinkovito zaštićen od slučajnog preopterećenja ugrađenom toplinskom zaštitom. Crpka ima ugrađenu toplinsku zaštitu koja odmah zaustavlja crpku ako se pregrije. Nakon što se ohladi, crpka se automatski ponovno pokreće kad dostigne normalnu temperaturu.

SQ/SQE

Višestupanjska potopna crpka od 3″” dizajnirana za vodoopskrbu domaćinstva, prijenos tekućine u spremnicima, odvodnjavanje i primjene u očuvanju okoliša. Crpka ima “”plutajuće”” impelere, svaki sa svojim vlastitim tungsten grafit/keramika ležajem. Crpka ima lagano pokretanje i zaštitu od rada na suho, izbacivanja, previsokog napona, preniskog napona, preopterećenja i pregrijavanja. Motor je jednofazni motor s tipom rotora s permanentnim magnetom koji osigurava optimalnu učinkovitost u širokom rasponu opterećenja. Motor je opremljen sa zamjenjivim stražnjim poklopcem sa utičnicom.

4BLOCKm

Pogodne su za distribuciju čiste vode sa maksimalnim sadržajem pijeska do 200g/m3. Zbog svoje efikasnosti i pouzdanosti, pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Tvornički dolazi sa 20m kabla (opcija i 30m). Nepovratni ventil ugrađen u crpki.

DAVIS

Pogodna je za distribuciju čiste vode i tekućine koje ne sadrže kemijski agresivna sredstva. Zbog kompaktnog dizajna vrlo su efikasne i pouzdane te pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Tvornički dolazi sa 20m kabla.

NK

Pogodna je za distribuciju čiste vode sa maksimalnim sadržajem pijeska do 150g/m3. Kao rezultat svoje efikasnosti i pouzdanosti, pogodne su za korištenje u domaćinstvu, građevini, za vodovodne sisteme, navodnjavanje, itd. Tvornički dolazi sa 20m kabla. Monofazna/trofazna varijanta, sa i bez plovne sklopke kao opcija.