Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

BC

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø50mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih i prljavih voda.

VX

Potopna crpka za prljavu vodu Pogodna za korištenje u domaćinstvu gdje su čestice u vodi do Ø50mm, za pražnjenje sabirnih jama otpadnih, prljavih i fekalnih voda.

VCGE, VCG

Potopne crpke koje se koriste u građevinarstvu za crpljenje vode iz građevinskih jama, podruma i rovova. Upotrebljavaju se i za crpljenje vode iz poplavljenih prostorija i terena. Primjerene za crpljenje prljave vode, koja sadrži mulj i tvrde čestice do 8mm. Dolaze u monofaznoj i trofaznoj varijanti.

Unilift AP

Potopna crpka za crpljenje sivih otpadnih voda Vertikalna potopna crpka od nehrđajućeg čelika s integriranim potopnim 1-faznim/3-faznim motorom. Crpka je opremljena usisnim cjedilom i ručkom za nošenje, a isporučuje se sa 5 m/10 m električnog kabela i sa prekidačem razine za automatsko pokretanje i zaustavljanje. Impeler je VORTEX impeler za slobodan prolaz do 50 mm pogodan za crpljenje površinske vode, podzemne vode i slično. Crpka ima dvostruku brtvu vratila i međukomoru za ulje već napunjenu s netoksičnim specijalnim uljem. Motor ima izolaciju klase F sa zaštitom od toplinskog preopterećenja i ima dugotrajne, duboko užljebljene i trajno podmazane kuglične ležajeve. Crpka ima R 2″” potisni priključak i spremna je za instaliranje ili kao samostojeća ili na samopriključni sustav.

Kit PLUG & DRAIN

PLUG & DRAIN je učinkovit, brz i praktičan kit protiv poplava u garažama i podrumima. Zahvaljujući svestranoj crpki za odvodnju i PVC crijevu od 15 metara moguće je brzo isušiti poplavljeno područje te ako je potrebno, plastična košara služi kao filer. S PLUG & DRAIN možete u potpunosti ispumpati područje zahvaćeno poplavama: crpka može usisati vodu do razine od samo 2 mm od dna. S PLUG & DRAIN imate sve što vam je potrebno spreman za uporabu: – crpka dolazi sa ugrađenom konektorom, 10 m dugačak kabel za napajanje sa Schuko utikačem i vanjski plovni prekidač, – PVC crijevo s brzim konektorom, – košara služi kao filtar za sprečavanje eventualnih glomaznih ostataka koji blokiraju odvod vode.

RX

Potopna drenažna crpka Pogodna za korištenje u domaćinstvu za pražnjenje manjih poplavljenih prostorija (sobe, podrumi, garaže), otpadnih voda iz kućanstva (perilica sođe i rublja) i spremnika slivnih voda.

TOP

Potopna drenažna crpka Pogodna za korištenje u domaćinstvu za pražnjenje manjih poplavljenih prostorija (sobe, podrumi, garaže), otpadnih voda iz kućanstva (perilica sođe i rublja) i spremnika slivnih voda.

TOP MULTI

Potopna drenažna crpka Pogodna za korištenje u domaćinstvu za opskrbu iz rezervara, dubljih bunara, crpljenje kišnice iz cisterni i navodnjavanje čistim vodama i ne agresivnim tekućinama. Nivo usisa tekućine je 22mm od dna.

VCGE

Namijenjene su za crpljenje hladne čiste vode ili prljave vode, koja ne sadrži abrazivne čestice. Primjerene su za crpljenje podzemnih voda, pražnjenje bazena i zalijevanje vrtova. Crpke sa oznakom A, namjenjene su za automatski rad, sa ugrađenom plovnom sklopkom.

Unilift KP

Potopna drenažna crpka Vertikalna, jednostupanjska potopna crpka od nehrđajućeg čelika sa vertikalnim potisnim priključkom i integriranim potopnim 1-faznim ili 3-faznim zatvorenim motorom izolacijske klase F, sa zaštitom od toplinskog preopterećenja. Crpka je opremljena usisnim cjedilom i ručkom za nošenje, a isporučuje se sa 5 m električnog kabela i prekidačem s i bez plovka (također mogućnost vertikalnog plovka) za automatsko pokretanje i zaustavljanje. Impeler je poluotvoreni impeler za slobodan prolaz čestica od 10 mm, pogodan za crpljenje podzemne vode, površinske vode, kišnice i sličnih tekućina. Crpka ima dvostruku brtvu vratila koja se sastoji od dvije priljubne brtve sa mazivom između njih. Crpka ima vanjski omotač koji osigurava neprekidno hlađenje motora crpljenom tekućinom. Rotorska osovina smještena je na dva grafitna ležaja kojima nije potrebno održavanje i koji se hlade tekućinom koja se crpi. Motor je napunjen netoksičnom tekućinom za motore.

Unilift AP

Potopna drenažna crpka. Vertikalna, jednostupanjska potopna crpka od nehrđajućeg čelika sa vertikalnim potisnim priključkom i integriranim potopnim, hermetički zatvorenim motorom izolacijske klase F, sa zaštitom od toplinskog preopterećenja. Crpka je opremljena usisnim cjedilom. Impeler je poluotvoren za slobodan prolaz 12 mm pogodan za crpljenje podzemne vode, površinske vode, kišnice i slično. Crpka ima dvostruku brtvu vratila. i uljnu međukomoru napunjenu sa netoksičnim specijalnim uljem.specijalnim uljem. Crpka ima usponsku cijev, rashladnu košuljicu za neprekidno hlađenje motora crpljenom tekućinom i dugotrajne, duboko užljebljene i stalno podmazane kuglične ležajeve. Crpka je spremna za uporabu i opremljena je ručkom za nošenje, a isporučuje se sa 10 m električnim kabelom. Električni kabel ima utikač sa staklenim brtvenim dijelom u utičnici kako bi se spriječio ulazak vlage u zavojnice statora.

DP

GRUNDFOS DP crpka je prenosiva crpka i za kućnu i za industrijsku primjenu. Crpka ima poluotvoreni impeler s više lopatica za slobodan prolaz 10 mm i pogodna je za crpljenje – drenažnu i površinsku vodu – podzemne vode – industrijske procesne vode bez krutih čestica i vlakana Kompaktan dizajn čini ovu crpku pogodnom i za privremeno i za trajno instaliranje. Crpka je potopnog tipa, od lijevanog željeza sa integriranim potopivim 1 – faznim motorom. Odobrenja: LGA Crpka u sredini ima uljnu komoru već napunjenu netoksičnim specijalnim uljem. Crpka je opremljena kabelskim utikačem za lakše rastavljanje. Ovaj utikač je hermetički zabrtvljen poliuretanom kako bi se spriječila voda od prodiranja kroz kabel u motor. Spojnica između kućišta crpke i motora osigurava lako i sigurno rastavljanje i sklapanje. Inspekcija se može vršiti na terenu bez ikakvih posebnih alata. Crpka je opremljena dvostrukom mehaničkom brtvom vratila u jedinstvenom patron dizajnu. Ovo zamjenu brtve vratila čini jednostavnom i brzom i to na terenu, bez ikakvih posebnih alata. Ovo također otklanja rizik od pogrešnog instaliranja. Motor ima izolaciju klase F i ima dug radni vijek, trajno podmazane kuglične ležajeve s dubokim utorima. Crpka ima R 2 potisni priključak i spremna je za instaliranje ili kao samostojeća ili na samopriključni sustav.