Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

CK PREMIUM

Zahvaljujući njegovom visoko kvalitetnom dizajnu i velikoj snazi grijanja brzi grijač iz serije CK Premium savršen je izbor za prostorije koje treba zagrijati brzo i kratkotrajno. S tangencijalnim ventilatorom brzi grijač iz tvrtke STIEBEL ELTRON ubraja se u najtiše uređaje svojeg razreda (način rada silent mode). Funkcije udobnosti integriranog regulatora poput prepoznavanja otvorenog prozora i tjednog vremenskog programatora ističu učinkovitost i visoko kvalitetnu opremu uređaja.

CWM TREND

Ponekad nedostaje prostora – čak i za grijanje. Zidni konvektor CWM zbog toga je osobito tanak. Bez obzira na debljinu od samo 10 cm ovaj zidni konvektor pruža ipak odličnu udobnost topline. Koliko se uređaj CWM neprimjetno integrira u prostor, toliko i učinkovito opskrbljuje svoju okolinu ugodnom toplinom. Funkcije udobnosti integriranog regulatora poput tjednog vremenskog programatora i prepoznavanja otvorenog prozora ističu učinkovitost i visoko kvalitetnu opremu uređaja.

CNS F PLUS

Kada je stambeni prostor sam po sebi malen, možda neće biti mjesta čak i za grijanje. U takvom slučaju na scenu stupa uređaj CNS: Uspravni konvektor CNS F osigurava maksimalnu fleksibilnost. Mobilnim modelom jednostavno se rukuje. Preko mehaničkog regulatora željena se sobna temperatura kontinuirano može namještati.

CON PREMIUM

Zidni konvektor CON Premium na jedinstven način povezuje funkciju i estetiku. Ovaj uređaj ne pridonosi svojoj okolini samo ugodnom toplinom, nego i visoko kvalitetnim dizajnom. Pomoću integriranog regulatora ugodna temperatura se preko tjednog vremenskog programatora može precizno regulirati – planirano za 7 dana, 5 dana, vikend – ili spontano na pritisak gumba za 10 do 120 minuta. Kad započnete s prozračivanjem, grijanje se automatski isključuje.

CND PREMIUM

Zidni duo konvektor CND, opremljen dvama integriranim sustavima grijanja za zračenje topline i konvekciju, osigurava ugodnu i udobnu sobnu temperaturu. Elegantan i jednostavan dizajn zidnog konvektora odgovara svakom modernom ambijentu. Zahvaljujući prepoznavanju prisutnosti sobna temperatura automatski se snižava čim se prostorija napusti. Grijanje se samo isključuje i pri prozračivanju s otvorenim prozorom. Precizno namještenu ugodnu temperaturu osigurava integrirani regulator kojim se temperatura može podešavati pomoću tjednog vremenskog programatora.

PHB TREND

PHB je povoljno rješenje za opskrbu toplom vodom s dokazanom kvalitetom tvrtke STIEBEL ELTRON. Temperaturom tople vode hidraulički se upravlja u skladu s količinom protoka. Na raspolaganju su četiri razine snage. Potrebna temperatura postiže se miješanjem hladne vode na slavini. PHB je zahvaljujući sustavu grijanja s neizoliranim žicama prikladan gotovo za sve kvalitete vode – kako za meku tako i za tvrdu.

PEG TREND

Uređaj PEG opremljen je dvorazinskim predbiranjem temperature kojim se jednostavno rukuje. Elektroničko upravljanje osigurava održavanje željene temperature – za svakodnevni komfor i užitak. PEG je idealan osnovni model uređaja za sve koji žele profitirati od maksimalne kvalitete izrade i opsežnog iskustva tvrtke STIEBEL ELTRON. Izvrstan izbor za sve koji si jednostavno žele toplu vodu.

PEY PLUS

Protočni grijač PEY ima osnovne funkcije koje očekujete od uređaja s elektroničkom regulacijom. S okretnim gumbom brzo i fleksibilno možete namještati željenu temperaturu pomoću analogne temperaturne ljestvice. Kod elektroničke regulacije temperatura vode stalno se kontrolira. Zahvaljujući tome variranja temperature i dugotrajno zagrijavanje vode pripadaju prošlosti. Osim toga osigurava na stupanj precizno namještenu željenu temperaturu do postizanja maksimalne snage. Tako tuširanje svaki put postaje pravo zadovoljstvo.

PEO PLUS

PEO protočni grijač ima veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem tako da se potrebna temperatura uvijek može lako očitati. Osim toga elektronička regulacija pruža izvanredan komfor pri tuširanju i veliku učinkovitost. Pri temperaturama iznad 43 °C boja dvobojnog LCD zaslona s pozadinskim osvjetljenjem mijenja se iz plave u crvenu i time se prikazuje opasnost od oparina.

PER PREMIUM

Protočni grijač PER 18/21/24 u svakom trenutku isporučuje toplu vodu s točno odgovarajućom temperaturom. Potpuno elektronička regulacija kompenzira, osim toga, sve vanjske utjecaje tako da se željena temperatura istjecanja stalno održava. Izvrsna svojstva pružaju optimalan komfor. Digitalni višefunkcijski zaslon prikazuje namještenu željenu temperaturu. Dodatno se mogu pozivati druge funkcije komfora i sigurnosne funkcije. Pomoću dvije tipke za memoriranje individualno utvrđene temperature mogu se brzo i izravno birati.

HDB-E Si TREND

Uređaj HDB-E Si povoljno je rješenje za pripremu tople vode s poznatom kvalitetom iz tvrtke STIEBEL ELTRON. Temperatura tople vode tvornički je namještena na konstantnih 55 °C. Individualna željena temperatura pritom se postiže miješanjem hladne vode izravno na slavini. HDB-E Si je zahvaljujući sustavu grijanja s neizoliranim žicama prikladan za sve vrste vode – kako za meku tako i za tvrdu. S tehnologijom 2i idealan je i kao zamjena za protočne grijače s hidrauličkim upravljanjem.

DHB-E LCD PLUS

Kod uređaja DHB-E LCD s tehnologijom 3i temperatura vode kontinuirano se elektronički regulira preko tri senzora. Tako variranja temperature pripadaju prošlosti i zajamčene su na stupanj namještene željene temperature do maksimalne snage – za doživljaj ugodnosti pri tuširanju. Zahvaljujući LC zaslonu kod komfornog protočnog grijača DHB-E LCD namještanje temperature precizno na stupanj ne predstavlja više nikakav problem. Preko okretnog birača imate izravan pristup željenoj temperaturi te brzo i kontinuirano možete je namjestiti od 20 °C do 60 °C.