Proizvodi

Brendovi

Brendovi
  • Stiebel Eltron (42)
  • Pedrollo (27)
  • Grundfos (18)
  • Elko (7)

Grupe proizvoda

Grupe proizvoda

WPL 47/57 TREND

Za postizanje većih snaga grijanja, kao što je slučaj u stambenim ili poslovnim zgradama, WPL 47/57 raspolaže potrebnim energetskim rezervama. S priključenim kaskadama snaga se pridodaje na postojeću i može se precizno prilagoditi svakoj zgradi. Toplinska crpka WPL 47/57 dizajnirana za vanjsko postavljanje pruža sve mogućnosti. Preko npr. podesivog upravitelja toplinske crpke može se kombinirati s drugim proizvođačima topline.

WPL 33 HT PLUS

WPL 33 HT je posebno dizajnirana za moderniziranja. Njezina vrlo moćna tehnika i pri minus stupnjevima postiže visoke temperature polaznog voda koje su još potrebne za radijatore – i to zahvaljujući modernoj tehnologiji invertera s visokom energetskom učinkovitošću. Da bi se uvijek optimalno mogla prilagoditi najrazličitijim zahtjevima, WPL 33 HT je dizajnirana kao iznimno fleksibilna. Može se postaviti u unutarnjem i vanjskom području, a može se kombinirati i s drugim proizvođačima topline.

WPL E/cool PLUS

Robusna crpka WPL E/cool dokazuje se u gotovo svakoj zgradi i pri gotovo svakoj vrsti korištenja. Čak i pri temperaturama od – 20 °C postiže temperature polaznog voda od + 60 °C. Odlična i za uporabu u renoviranim starim zgradama. Uz njezine gotovo bezgranične mogućnosti primjene dolazi još i mogućnost kaskadiranja. U većim zgradama ili manjim komercijalnim prostorima snaga se s dodatnim toplinskim crpkama WPL E/cool može lagano povećavati uključivanjem kaskada. U varijanti WPL cool ova toplinska crpka dodatno raspolaže funkcijom hlađenja. S modulom provođenja zraka WPIC sve varijante crpke WPL E/cool mogu se postaviti i u unutarnjem području

HPA-O CS PLUS

Serija HPA-O Plus postavlja mjerila u početnoj cjenovnoj kategoriji kad je riječ o novoizgrađenim jednoobiteljskim kućama. Zahvaljujući minimalnoj buci pri radu može se koristiti i kod guste naseljenosti. Moderna tehnologija invertera osigurava visoku učinkovitost. Visoka temperatura polaznog voda u svakom trenutku jamči odličnu opskrbu toplom vodom dok opcijska funkcija hlađenja tijekom vrućih dana stvara ugodnu atmosferu u stambenom prostoru. Kompleti obuhvaćaju sve od potpunih sustavnih rješenja do fleksibilnih mogućnosti oblikovanja u kombinaciji s proizvoljnim međuspremnicima i spremnicima tople vode iz tvrtke STIEBEL ELTRON. Veliki dio potrebne sustavne tehnike već je integriran. Tako je moguća brza i čista instalacija s uštedom prostora.

WPL 09/17 ICS/IKCS classic PLUS

S toplinskom crpkom WPL ICS/IKCS classic koja je dizajnirana za unutarnje postavljanje STIEBEL ELTRON pruža elegantno, ali i učinkovito sustavno rješenje za područje novogradnje. Zahvaljujući varijabilnom vođenju zraka i zračnim crijevima izrađenim po mjeri može se brzo i jednostavno priključiti gotovo svugdje. Zahvaljujući odličnoj zvučnoj izolaciji provođenja zraka iz toplinske crpke se čak i kod guste naseljenosti jedva nešto može čuti. U načinu rada Silent Mode toplinska crpka WPL ICS/IKCS classic radi čak još i tiše.

WPL 19/24 I(K) PREMIUM

Kod modernizacije s WPL 19/24 I(K) zahvaljujući tehnici invertera postižu se prvoklasne razine učinkovitosti. Kombinirano međuubrizgavanje pare / vlažne pare čak i pri dvoznamenkastim minus stupnjevima tijekom cijele godine dodatno omogućuje visoku temperaturu sustava. Time se jamči velika udobnost pri korištenju tople vode. WPL 19/24 I(K) za unutarnje postavljanje odlično ispunjava zahtjeve moderniziranih jednoobiteljskih i dvoobiteljskih kuća. Unutarnje postavljanje sa zvučno izoliranim zračnim crijevima omogućuje rad čak i kod guste naseljenosti.

WPL 19/24 A PREMIUM

WPL 19/24 A je također za vanjsko postavljanje gdje ova toplinska crpka zrak/voda osvaja svojom učinkovitošću i radnim učinkom. Za renoviranja je pogodna visoka temperatura polaznog voda koja jamči i odličnu opskrbu toplom vodom. Crpka WPL 19/24 A optimirana je za slobodno postavljanje u vanjskom području. Prednosti su osim toga i niska razina buke te mogućnost snižavanja buke pri radu u načinu rada Silent Mode, primjerice tijekom noći.

HPA-O S/CS/C PREMIUM

Toplinska crpka zrak/voda HPA-O Premium koja je dizajnirana za vanjsku primjenu i pri temperaturama koje su znatno ispod točke zamrzavanja još uvijek ima prvoklasnu učinkovitost. Visoke temperature polaznog voda omogućuju korištenje klasičnih radijatora. Upravo pri vanjskom postavljanju mala buka pri radu – posebice kad je riječ o susjedstvu – od presudnog je značaja. Što je rad toplinske crpke tiši, to udaljenost do sljedeće stambene zgrade može biti manja. Za zagrijavanje i hlađenje većih stambenih površina po potrebi se može postaviti kaskada s najviše šest toplinskih crpki.

IA outdoor PLUS

Kratkovalne infracrvene grijalice osiguravaju ugodnu toplinu posebice za zaštićeno vanjsko područje poput terase, balkona i prostorija za pušače u tvrtkama. Uređajem IA 2054 extreme može se sasvim udobno upravljati pomoću bežičnog daljinskog upravljanja. Za individualno namještanje topline može se instalirati i regulator jačine zračenja. Pritom su grijalice – ako se u blizini nalazi utičnica – odmah spremne za uporabu.

IA extreme PREMIUM

Kratkovalne infracrvene grijalice osiguravaju ugodnu toplinu posebice za zaštićeno vanjsko područje poput terase, balkona i prostorija za pušače u tvrtkama. Uređajem IA 2054 extreme može se sasvim udobno upravljati pomoću bežičnog daljinskog upravljanja. Za individualno namještanje topline može se instalirati i regulator jačine zračenja. Pritom su grijalice – ako se u blizini nalazi utičnica – odmah spremne za uporabu.

CK TREND LCD

Brzi grijač CK 20 Trend LCD jednostavno je rješenje koje izravno proizvodi željenu toplinu. Za električni priključak dovoljna je utičnica. Zahvaljujući praktičnom položaju upravljačkog elementa pristup temperaturnom regulatoru vrlo je jednostavan. CK 20 Trend LCD može se postaviti i u najmanjim udubinama.

CK PLUS

Za toplinu proizvedenu u kratkom vremenu bez ikakvih problema brine brzi grijač CK 20 Plus. Zahvaljujući njegovoj velikoj snazi grijanja brzo može dovesti prostorije na potrebnu temperaturu, a njegov ga decentni dizajn čini jedva primjetnim. Svoj učinak uređaj CK 20 Plus otkriva na najmanjem prostoru. Tangencijalni ventilator osigurava gotovo bešuman rad brzog grijača.