O nama

Elektrokovina plus d.o.o. je tvrtka koja zahvaljujući visokokvalificiranim i stručnim djelatnicima, te vrhunskim dobavljačima, već više desetaka godina uspješno realizira projekte na području rasvjete i strojarskih instalacija.

Svoje poslovne početke Elektrokovina bilježi davne 1948. godine, kada je u Mariboru osnovano poduzeće za proizvodnju crpki i svjetiljki. Hrvatska tvrtka Elektrokovina d.o.o. osnovana je 1992. godine kao slijednik nekadašnjeg predstavništva mariborske Elektrokovine.

Početkom 2018. godine, uspješno smo završili proces reorganizacije u sklopu kojeg je promijenjeno i ime tvrtke u Elektrokovina Plus d.o.o. Uz to, povećali smo broj dobavljača s kojima radimo, te time i znatno proširili našu ponudu.

Elektrokovina Plus ima dva osnovna područja djelovanja, te u skladu s time i organizacijske odjele unutar tvrtke. Odjel rasvjete sastoji se od odjela prodaje i s njim usko poveznog projektnog odjela koji se bavi izradom svjetlotehničkih projekata, dok se odjel crpki i strojarskih instalacija sastoji od odjela prodaje i ovlaštenog servisa crpki.

Naša ekipa motiviranih djelatnika pronaći će najkvalitetnije rješenje za sve Vaše potrebe u oba segmenta djelovanja.

Proizvode i usluge koje Vam nudimo, dodatno zaokružujemo servisnim centrima u Zagrebu i Osijeku, čime Vam osiguravamo da budete zadovoljni i mirni tokom čitavog vremena korištenja naših proizvoda.